7: Mareye Swart

8 Mareye Swart 320Wie ik ben? En waar sta ik voor? Laat ik beginnen met mijn naam: Ik heet Mareye Swart.
En ik ben 42 jaar oud. Al elf jaar mag ik mij moeder noemen. Onderhand zelfs van vier kinderen. Sinds een jaar wonen ik en mijn gezin naar alle tevredenheid in Drachten. Een woonplaats dat mij plezierig heeft verrast. We hebben nu ruimte, in de buurt van veel groen en vrijheid om de kinderen buiten te laten spelen. Mijn dagtaak bestaat uit het draaiende houden van ons huishouden.

Sociaal bevlogen, zo word ik vaak genoemd door mijn omgeving. Al als kind was eerlijkheid een belangrijk punt in mijn leven. Eerlijk delen en eerlijk zijn naar anderen toe. En dat is nooit veranderd. Door zowel studie, als ervaring heb ik de nodige kennis van het Nederlandse sociale-zekerheidssysteem. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in het denken en doen van mensen. Gelukkig heb ik tijdens mijn reizen veel mogen leren over andere culturen, wat mij hielp eenzelfde onderwerp op verschillende manieren te zien. Mijn gevoel voor eerlijkheid heeft niet alleen betrekking op de mens, maar ook de wereld waar we op leven en met wie we die wereld delen. Dit leidde ertoe dat ik de opleiding Diermanagement heb gedaan.

Ik word gedreven door mijn eigenzinnigheid en houd van omdenken. Mijn kennis, drive en vaardigheden wil ik graag in dienst stellen van GroenLinks Smallingerland. Ik ben van mening dat de politiek te veel en te vaak verstoft in de gewoonten en omslachtige taal, en dat het goed is daar een frisse wind door te blazen.

Raadsleden

Lucienne Meinsma
fractievoorzitter

Peter Lesterhuis
raadslid

Nicole ter Doest
fractievertegenwoordiger

Vind ons ook op

GroenLinksSmallingerland DEF 100