6: Anneke van Teijlingen

KANDIDAAT 6 GROENLINKS SMALLINGERLANDMijn naam is Anneke van Teijlingen, ik ben getrouwd en bijzonder trotse moeder van vier kinderen tussen de 5 en 15 jaar oud. Ik woon sinds vier jaar met veel plezier in de gemeente Smallingerland. Van oorsprong ben ik verpleegkundige maar momenteel werk ik voornamelijk als internationaal mediator en bijzondere curator waar ik de stem van het kind vertegenwoordig in de rechtbank.

De gemeente waar ik het liefste in wil wonen, zorgt voor de mensen die dat nodig hebben, luistert naar de burgers die wat te zeggen hebben en denkt aan de volgende generaties door duurzaam beleid. Ik heb mijn idealen teruggevonden bij GroenLinks. Omdat ik het belangrijk vind om niet alleen maar via Facebook dingen te ondersteunen, heb ik mij enige maanden geleden aangesloten bij de Steunfractie van GroenLinks. Ik heb daar een groep mensen ontmoet die zich met zijn allen willen inzetten voor lokaal belang, voor de mensen van Smallingerland en voor duurzaamheid en daarmee een gezondere wereld. Ik voel me thuis bij deze fractie en ik hoop mij de komende jaren in te kunnen zetten voor GroenLinks in Smallingerland.

Mijn interesses zijn breed en ik wil mij graag in dossiers verdiepen als ik ze nog niet ken of begrijp. Mijn ervaring ligt in de gebieden Jeugd, Zorg en Welzijn, Onderwijs en Dierenwelzijn.

Raadsleden

Lucienne Meinsma
fractievoorzitter

Peter Lesterhuis
raadslid

Nicole ter Doest
fractievertegenwoordiger

Vind ons ook op

GroenLinksSmallingerland DEF 100