3: Lucienne Meinsma

Van 2006 - 2010 ben ik actief geweest als steunfractie lid van GroenLinks Smallingerland. De periode daarna tot 2016 was ik met veel enthousiasme en gedrevenheid commissie lid van GroenLinks Smallingerland. De afgelopen periode ben ik bewust even uit beeld geweest als actief lid. In deze periode bleek dat ik het politieke speelveld heb gemist. Het blijft kriebelen om mij weer te gaan inzetten en mezelf te willen profileren als actieve GroenLinkser! Ik wil weer een speelster in het politieke veld zijn. Daarom ben ik verheugd dat ik me de komende 4 jaar weer verkiesbaar mag stellen.

Als volksvertegenwoordiger wil ik me inzetten voor alle inwoners van Smallingerland. Op deze wijze fungeer ik als verbindende factor tussen politiek en inwoners. Ik vindt het van essentieel belang dat de inwoners van Smallingerland zich gehoord, gezien en vooral vertegenwoordigd voelen. Gezamenlijk kunnen we vanuit betrokkenheid en verantwoordelijkheid Smallingerland duurzaam efficiƫnt en effectief verbeteren.

Een aantal onderwerpen raken mij en nauw aan mijn hart liggen zijn:

  • Zorg om en voor de zorgsector als professional.
  • Kunst & Cultuur draag ik een zeer warm hart toe. Dit draagt bij tot good feelings. Mensen worden daar blij en gelukkiger van!
  • Een groene en duurzame leefomgeving gebaseerd op een integrale visie en planontwikkeling: onder andere sport, scholen, technologie, ondernemerschap, infrastructuur, dorpskernen/ centrum et cetera.

Mijn kracht is dat ik een enthousiaste en warme persoonlijkheid ben, een open en transparante houding heb, empathisch vermogen en in staat om verbinding tussen mensen tot stand te brengen.

Raadsleden

Piet de Ruiter

raadslid & fractievoorzitter

Nieuwsflits

Sluit je aan

Samen maken we verandering mogelijk en werken we aan een eerlijk en empathisch Nederland.
Word lid!

Vind ons ook op

GroenLinksSmallingerland DEF 100